120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Emlékezzen gondtalan gyermekkorára a zoknikkal, amik felpezsdítik gyermeki énjét. Az állat és az esti mesékből ismert mesehősökkel mintázott női színes zoknik kényelmesek, kellemes őket viselni és a dizájnjukat sem lehet megunni. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zok...

Emlékezzen gondtalan gyermekkorára a zoknikkal, amik felpezsdítik gyermeki énjét. Az állat és az esti mesékből ismert mesehősökkel mintázott női színes zoknik kényelmesek, kellemes őket viselni és a dizájnjukat sem lehet megunni. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is, amit még a Mikulás sem szégyellne hordani.

Hogyan válasszon vidám női zoknit

A vidám mintás zoknik képesek különlegessé tenni az öltözékét és még egy esős hétfő reggel is jobb kedvre derítik Önt. Mégis hogyan válassza ki az igazit? Biztosan nem szeretné, hogy séta közben összegyűrődjön, mozogjon vagy nyomja a zokni, ezért válasszon megfelelő méretet és hosszt. Nyáron a rövid szárú cipőbe a bokazokni a megfelelőbb, míg télen a hosszú szárú zoknit értékeli majd, ami melegen tartja. Ne becsülje alá az anyagválasztást sem, a mindennapi használatra válasszon bambusz vagy pamut zoknit, amiben a lábfej szellőzik.  

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

25 tételből 1–25
25 tételből 1–25
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.