120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús gyümölcs, japán sushi vagy csípős chili paprika mintájú színes női zoknik garantáltan megfűszerezik az életét. Menjen el kedvenc szórakozóhelyére, ahol tárt karokkal várják és élvezze az elismerő tekinteteket. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat-, természet-, sport- vagy ...

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús gyümölcs, japán sushi vagy csípős chili paprika mintájú színes női zoknik garantáltan megfűszerezik az életét. Menjen el kedvenc szórakozóhelyére, ahol tárt karokkal várják és élvezze az elismerő tekinteteket. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is, amit még a Mikulás sem szégyellne hordani.

Hogyan válasszon vidám női zoknit

Fontos, hogy a zokni kényelmes legyen a lábon. Nincs annál rosszabb, mikor a vakáció során kiderül, hogy a zokni nem jó és összegyűrődik az ujjaknál vagy a talpon. Hogyan ismerhetjük fel az ideális zoknit? Tökéletesen illeszkednie kell a lábhoz, nem szabad nyomnia, szárazon és melegen kell tartania a lábfejet, csökkentenie kell az izzadást és felszívnia a kellemetlen szagokat. Az anyagot aszerint válassza ki, mire szeretné használni a zoknit – a mindennapi viselethez a pamut, míg sportra a merinó gyapjúból vagy szintetikus anyagból készült zoknik alkalmasak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

29 tételből 1–29
29 tételből 1–29