120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

A biciklizés, a gyors autók, netán a programozás a szíve vágya? Menjen az utcára színes női zokniban és adja a világ tudtára, ki is Ön és mi az amit szeret. Szeretné megtartani magának a kedvtelését? Akkor a balerinacipőjébe bokazoknit vegyen – senki sem látja majd a vidám mintákat, Ön mégis tud majd róluk. Ne féljen, gondolunk azokra is, akikn...

A biciklizés, a gyors autók, netán a programozás a szíve vágya? Menjen az utcára színes női zokniban és adja a világ tudtára, ki is Ön és mi az amit szeret. Szeretné megtartani magának a kedvtelését? Akkor a balerinacipőjébe bokazoknit vegyen – senki sem látja majd a vidám mintákat, Ön mégis tud majd róluk. Ne féljen, gondolunk azokra is, akiknek a jó ételek, állatok vagy a természet a gyengéi, netán nem bírják kivárni a karácsonyi ünnepeket.

Hogyan válasszon vidám női zoknit

A női vidám zoknik nem hiányozhatnak egyetlen hölgy ruhásszekrényéből sem. A rengeteg színnek és a mintáknak köszönhetően tökéletesen kiemelik az Ön hangulatát és egyszerűen kombinálhatja őket bármilyen öltözékkel. Hogyan válassza ki az igazit? A dizájn mellett figyeljen oda a megfelelő méretre, szabásra és hosszra. A zokninak úgy kell illeszkednie akár egy második bőr, tehát ideális esetben nem is kéne tudomást vennie róluk. Amennyiben megoldható, válasszon bambusz vagy pamut zoknit, amelyek légáteresztőek, jól felszívják a nedvességet és az érzékeny bőrnek sem okoznak gondot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

19 tételből 1–19
19 tételből 1–19