120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Születésnapi! Akár 80% kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Hogyan lehet a legjobban megünnepelni a szentestét vagy a Valentin-napot? Vegyen fel ünnepi mintás színes zoknit, pihentesse lábait az asztalon és felejtse el a gondokat. A norvég mintás karácsonyi zokni jobban felmelegíti, mint a forralt bor, míg február 14-én a Valentin-napi zoknik biztosítják kiválasztottja figyelmét és elismerését. Mit vegy...

Hogyan lehet a legjobban megünnepelni a szentestét vagy a Valentin-napot? Vegyen fel ünnepi mintás színes zoknit, pihentesse lábait az asztalon és felejtse el a gondokat. A norvég mintás karácsonyi zokni jobban felmelegíti, mint a forralt bor, míg február 14-én a Valentin-napi zoknik biztosítják kiválasztottja figyelmét és elismerését. Mit vegyen fel az ünnepek után? A mindennapi kötelességeket könnyedén letudja majd az étel-, állat-, sport- vagy természetmintákkal díszített zokniknak hála.

Hogyan válasszon vidám női zoknit

A vidám mintás zoknik az Ön szekrényéből sem hiányozhatnak. Nemcsak kényelmesek és jó viselni őket, hanem sokszínűségük felkelti a figyelmet és könnyedén kombinálhatja őket öltözékével. Hogyan válassza ki az igazit? A dizájn mellett figyeljen oda a nagyságra, a szabásra és a hosszra – hosszú szárú és bokazoknik közül választhat, amik ideálisak nyárra vagy rövid szárú cipőbe. Ne becsülje alá az anyagot sem, amiből a zokni készül és a mindennapi használatra szerezzen be bambusz vagy pamut zoknit, amikben a lábfej szellőzik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

18 tételből 1–18
18 tételből 1–18