120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne engedjen a divat diktálta trendeknek és bújjon állatmintás férfi zokniba. Viselje farmerhez, sportnadrághoz és öltönyhöz majd figyelje meg, mi történik. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymint...

Ne engedjen a divat diktálta trendeknek és bújjon állatmintás férfi zokniba. Viselje farmerhez, sportnadrághoz és öltönyhöz majd figyelje meg, mi történik. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az étel-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is.

Hogyan válasszon vidám férfi zoknit

Fontos, hogy a zokni kényelmes legyen a lábon. Ehhez a megfelelő méret kiválasztására van szükség – a zokninak nem szabadna szorítania vagy fájdalmas nyomot hagynia a bokán és a lábszáron. A túl nagy zokni sem ideális, hiszen összegyűrődhet, így hólyag kialakulásához vezethet. Nem utolsó sorban figyeljen oda a zokni anyagára. Ennek megfelelőnek kell lennie a tevékenységhez, amelyre készül. Míg a mindennapos viselethez a bambusz és a pamut zoknik megfelelőek, sportra merinó gyapjúból készülteket viseljen.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

25 tételből 1–25
25 tételből 1–25
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.