120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús gyümölcs, japán sushi vagy csípős chili paprika mintájú színes férfi zoknik garantáltan felpezsdítik az életkedvét. Vegye fel őket kedvenc szórakozóhelyére és figyelje meg, mi fog történni. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének g...

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús gyümölcs, japán sushi vagy csípős chili paprika mintájú színes férfi zoknik garantáltan felpezsdítik az életkedvét. Vegye fel őket kedvenc szórakozóhelyére és figyelje meg, mi fog történni. Talán elszabadítja a (divat) poklát vagy találkozik egy Önhöz hasonló lélekkel. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat, természet, sport vagy karácsony mintás zoknikat is.

Hogyan válasszon vidám férfi zoknit

Fontos, hogy a zokni kényelmes legyen a lábon. A rosszul kiválasztott méret vagy nem megfelelő anyag fájdalmas nyomot hagyhat, hólyag kialakulásához vagy bepállott lábfejhez vezethet. Hogyan ismerhetjük fel az ideális zoknit? Tökéletesen illeszkednie kell a lábhoz, nem szabad nyomnia, szárazon és melegen kell tartania a lábfejet, csökkentenie kell az izzadást és felszívnia a kellemetlen szagokat. Az anyagot aszerint válassza ki, mire szeretné használni a zoknit – a mindennapi viselethez a pamut, míg sportra a merinó gyapjúból vagy szintetikus anyagból készült zoknik alkalmasak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.