120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Az állatmintás vidám bugyik a gardróbja elengedhetetlen részévé válnak. Nemcsak az utánozhatatlan dizájnjukkal és minőségi kivitelezésükkel kápráztatják el Önt, hanem a tökéletes szabásukkal is, melyben mindig remekül érzi majd magát. A műszálas fehérnemű Önnek nem felel meg? Semmi gond – a mi kínálatunkban 69SLAM márkájú pamut és bambusz bugyi...

Az állatmintás vidám bugyik a gardróbja elengedhetetlen részévé válnak. Nemcsak az utánozhatatlan dizájnjukkal és minőségi kivitelezésükkel kápráztatják el Önt, hanem a tökéletes szabásukkal is, melyben mindig remekül érzi majd magát. A műszálas fehérnemű Önnek nem felel meg? Semmi gond – a mi kínálatunkban 69SLAM márkájú pamut és bambusz bugyikat is talál, melyek kiválóak az érzékeny bőrűek számára.

Hogyan válasszon női fehérneműt

A jól választott fehérnemű kiemeli a test előnyös részeit és elfedi az esetleges hibákat, elég tisztában lenni azzal, hogy melyik típust válasszuk. A hagyományos szabású színes bugyi kivétel nélkül minden nőnek jól áll, ezért nem hiányozhat az Ön szekrényéből sem. Amennyiben újfajta fehérneműre vágyna, válasszon női tangát, brazil alsót vagy a márkás vastag gumis bugyit. Szeretné eltakarni a felesleges kilókat? Akkor a magas derekú bugyik vagy az alakformáló fehérnemű a legalkalmasabb Önnek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

47 tételből 1–30
az oldalt
47 tételből 1–30