120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Az állatmintás vidám bugyik a gardróbja elengedhetetlen részévé válnak. Nemcsak az utánozhatatlan dizájnjukkal és minőségi kivitelezésükkel kápráztatják el Önt, hanem a tökéletes szabásukkal is, melyben mindig remekül érzi majd magát. A műszálas fehérnemű Önnek nem felel meg? Semmi gond – a mi kínálatunkban 69SLAM márkájú pamut és bambusz bugyi...

Az állatmintás vidám bugyik a gardróbja elengedhetetlen részévé válnak. Nemcsak az utánozhatatlan dizájnjukkal és minőségi kivitelezésükkel kápráztatják el Önt, hanem a tökéletes szabásukkal is, melyben mindig remekül érzi majd magát. A műszálas fehérnemű Önnek nem felel meg? Semmi gond – a mi kínálatunkban 69SLAM márkájú pamut és bambusz bugyikat is talál, melyek kiválóak az érzékeny bőrűek számára.

Hogyan válasszon női fehérneműt

A jól választott fehérnemű kiemeli a test előnyös részeit és elfedi az esetleges hibákat, elég tisztában lenni azzal, hogy melyik típust válasszuk. A hagyományos szabású színes bugyi kivétel nélkül minden nőnek jól áll, ezért nem hiányozhat az Ön szekrényéből sem. Amennyiben újfajta fehérneműre vágyna, válasszon női tangát, brazil alsót vagy a márkás vastag gumis bugyit. Szeretné eltakarni a felesleges kilókat? Akkor a magas derekú bugyik vagy az alakformáló fehérnemű a legalkalmasabb Önnek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

39 tételből 1–30
az oldalt
39 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.