120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Kényelmes, hosszabb szárú férfi boxeralsót keres? Találjon helyet a gardróbjában az állatmintás vidám boxeralsóknak, melyeket a hölgyek is értékelni fogják. Nemcsak a tökéletlenségeket eltakaró, testhez illő szabással, hanem az egyedülálló dizájnnal és minőségi anyaggal is felhívják magukra a figyelmet. Nálunk a természet, a jó ételek és a kará...

Kényelmes, hosszabb szárú férfi boxeralsót keres? Találjon helyet a gardróbjában az állatmintás vidám boxeralsóknak, melyeket a hölgyek is értékelni fogják. Nemcsak a tökéletlenségeket eltakaró, testhez illő szabással, hanem az egyedülálló dizájnnal és minőségi anyaggal is felhívják magukra a figyelmet. Nálunk a természet, a jó ételek és a karácsony szerelmesei, valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A boxeralsók a férfiak kedvencei közé tartoznak. Felettébb kényelmes, vonzó és a testhezálló szabásnak köszönhetően öltöny vagy szűk nadrág alá is megfelelő viselet. És hogyan válassza ki az alsónemű hosszát? Az általános szabály az, hogy minél kidolgozottabb a combja, annál rövidebb alsóneműt engedhet meg magának. Tekintse meg a cseh Horsefeathers boxeralsókat vagy a színes 69SLAM boxeralsókat. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

15 tételből 1–15
15 tételből 1–15
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.